Heeft u vragen? Bel 085 - 30 32 659

Koekenpan

De beste koekenpan: Stone

Fantasia Stone Mepra
  •  30x krasbestendiger dan andere anti-aanbaklagen.
  •  4 afmetingen: 20, 24, 28 of 32 cm
  •  Vrij van PFOA
  •  3 laags inductiebodem. Ook geschikt voor gas.
  •  Vetvrij bakken. Voeg boter of olie toe alleen voor de smaak.
  •  Vaatwasmachine bestendig.


Indien besteld op werkdagen voor 16:00 uur, zelfde dag verzonden!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Koekenpannen

De meest bekende en meest gebruikte pan in de keuken is zeker de koekenpan. De reden is de veelzijdigheid van de pan.

De naam van de pan is logisch. Dit soort pannen wordt gebruikt voor het bereiden van pannenkoeken. Ook ander voedsel, zoals bijvoorbeeld vlees, eieren of aardappelen, worden in een koekenpan gebakken. Kenmerken van een goede koekenpan zijn dat de warmte goed verdeeld wordt en dat de pan niet aanbakt.

  • Hitteverdeling: Dit heeft te maken met de materiaalsoort en de dikte. Dikker materiaal verdeelt de hitte beter en houdt de warmte langer vast.
  • Aanbakken: Of uw eten wel of niet aanbakt ligt aan de bekleding van de pan (heeft uw pan bijvoorbeeld een anti-aanbaklaag) en de temperatuur.

Tip van de chef
Doe bij voorkeur de ingredienten niet direct in de pan nadat deze op de warmtebron is gezet.
Geef uw koekenpan de tijd om warm te worden. Voeg daarna olie of beter toe, laat deze ook warm worden en voeg dan pas de ingredienten toe.

Bakken zonder toevoeging van olie of boter is ook mogelijk in deze pannen en dit zorgt voor een natuurlijke smaak en mooie kleur van uw vis, vlees, groente of ei. Deze pannen zijn uitgebreid getest. Niet alleen door Mepra, maar ook door diverse test-instanties. Lees [hier] meer over de koekenpannentest.

Bent u toe aan een mooie en kwalitatieve koekenpan? Bij Mepra vind u een selectie van onze koekenpannen in verschillende soorten en maten. En heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!