Flyers (Standaard)

Op voorraad
SKU
Flyers (standaard)
€ 11,00

Flyers drukken

De flyer is één van de meest veelzijdige en daarom ook meest populaire vormen van promotie in ons uitgebreide assortiment. Van grootse openingen en spectaculaire promoties tot grote hoeveelheden uitnodigingen en het informeren van klanten of bezoekers, net als mooie folders zijn onze goedkope flyers er uitermate geschikt voor. Standaard wil echter niet zeggen dat er geen flexibiliteit bestaat voor deze flyers, integendeel zelfs. Zo kan u niet alleen kiezen uit heel wat verschillende formaten en vormen, maar ook uit verschillende materialen en afwerkingen. Op die manier kan u er zeker van zijn dat u GRDruk dé plek is om de flyers te laten drukken waar u naar op zoek bent. Gemakkelijker wordt het niet om goedkoop flyers te bestellen.

  • Laat flyers drukken in verschillende vormen en formaten, waaronder de uitermate populaire flyer A5 formaat (14,8cm x 21cm).

  • Kies voor dubbelzijdige of enkelzijdige bedrukking.

  • Kies uit 6 verschillende materialen voor uw goedkope flyers, waaronder houtvrij mat mc, houtvrij glanzend me, houtvrij offset, en houtvrij mat mc PEFC™.

  • Al uw flyers worden gratis verzonden!

Goedkoop flyers laten drukken bij GRdruk.nl

U gaat flyers bestellen, omdat u deze binnenkort gaat gebruiken voor een promotie. Dat kunnen flyers A5 formaat zijn voor het promoten van een feestje dat u organiseert, of opvallende flyers om uit te delen op een beurs, bijvoorbeeld. In ons assortiment flyers vindt u gegarandeerd de flyer waar u naar op zoek bent en dat is nog niet alles. U kan voor al onze flyers, inclusief de veel verkochte A5 flyers, namelijk een volledig persoonlijk design aanleveren. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is uw ontwerp in een PDF-bestand opslaan en dit bestand aan het einde van het bestelproces te uploaden via onze eigen GRdruk.nl tool. Online flyers bestellen was nooit simpeler.

Het perfecte materiaal voor uw flyers

De flyers van GRdruk.nl zijn perfect voor de creatievelingen onder ons, voor de ondernemers en de grafisch ontwerpers in ieder van ons. Zo zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelbezochte bestemming voor mensen die online flyers wilde bestellen. Alleen al wat betreft het materiaal van uw flyers kan u bij ons talloze kanten op, zelfs als u flyers in A5 formaat besteld. Voor al onze standaard flyers kan u kiezen uit maar liefst 6 verschillende papiersoorten, allemaal volledig houtvrij (wat wil zeggen dat het materiaal behandeld is ter verwijdering van de chemische stof lignine):

  • Houtvrij glanzend mc: in 5 gewichten van tussen de 100 gram/m² en de 300 gram/m².

  • Houtvrij mat mc: in 8 gewichten van tussen de 70 gram/m² en de 400 gram/m².

  • Houtvrij offset: in 6 gewichten van tussen de 90 gram/m² en de 400 gram/m².

  • Houtvrij glanzend mc PEFC™: in 4 gewichten van tussen de 100 gram/m² en de 250 gram/m².

  • Houtvrij mat mc PEFC™: in 6 gewichten van tussen de 90 gram/m² en de 400 gram/m².

  • Houtvrij offset PEFC™: in 1 uitvoering, namelijk 350 gram/m².

*PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) is een label dat aantoont dat al het gebruikte materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en gebieden.

We kunnen het ons overigens goed voorstellen als u niet direct een goed idee heeft van welk materiaal nou het beste is voor het type flyer dat u wil bestellen en de activiteiten waar u de flyers voor gaat gebruiken. Daarom, om u een beetje op weg te helpen, hieronder enkele suggesties:

  • Flyers drukken voor distributie: rond de 135 gram/m².

  • Flyers bestellen voor beurzen en dergelijke: rond de 170 gram/m².

  • Flyers drukken voor winkels en de horeca: rond de 250 gram/m² (wat ongeveer 3 keer zo dik is als standaard printpapier).

  • Flyers bestellen voor speciale gelegenheden: rond de 400 gram/m² (papierdikte is vergelijkbaar met die van een standaard ansichtkaart).

Hoeveel flyers wil u laten drukken?

Flyers drukken in kleine oplage? In grote oplage? Met kleur op beide zijden of toch liever één kantje bedrukt? Waar u ook nood aan heeft, bij GRdruk.nl bent u aan het juiste online adres om goedkoop flyers te laten drukken. En pas op: met “goedkoop” bedoelen we de prijzen van onze flyers, inclusief die van de populaire A5 flyers, niet het materiaal of de bedrukking. Integendeel, de materialen en bedrukking van onze flyers zijn altijd van hoge kwaliteit.

Voor grote oplagen is een digitale bedrukking vaak de optimale manier om flyers te bestellen, terwijl een offset bedrukking vaak voordeliger is wanneer het gaat om kleinere bestellingen. Voor beide druktechnieken bieden wij onze klanten meerdere opties aan, zodat u de kosten binnen de perken kan houden en altijd voordelig flyers kan bestellen.

Verzending van uw flyers

GRdruk.nl levert snel. Zo simpel is het. Zeker in het geval van flyers is er vaak een zekere dringende noodzaak, in de zin dat ze hoogstwaarschijnlijk gaan gebruikt worden voor een promotionele actie die binnenkort georganiseerd wordt. Wij beseffen dat en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de flyers die u besteld heeft, ongeacht of het om een grote of een kleine oplage gaat. Daarom kan u bij GRdruk.nl enkel kiezen voor een snelle levering of een nóg snellere levering.

  • Razendsnel uw flyers nodig? Kies dan voor onze standaard leveringstijd van 6 dagen.

  • Kan u écht niet wachten? Kies dan voor een leveringstijd van 4 dagen.

  • Heeft u werkelijk als de bliksem nood aan uw nieuwe flyers? Voor een leveringstijd van 2 dagen of minder willen we u vriendelijk vragen om ons dat te laten weten in het tekstveld genaamd “Opmerkingen” op de Checkout-pagina aan het einde van het bestelproces.

Goedkope flyers drukken

Één van de grote voordelen van GRdruk.nl en flyers online bestellen bij ons is dat wij constant bezig zijn met het updaten en verbeteren van onze prijzen voor onze klanten. Als onderdeel van die doelstelling zetten wij ook met grote regelmaat promoties en anders voordelige kortingsacties op, waaronder voor flyers en zelfs voor de populaire flyer in A5 formaat.

Helaas hebben we momenteel geen acties lopen voor onze flyers, maar dat zal in de toekomst gegarandeerd veranderen. Heeft u er wel oren naar om goedkoop flyers te bestellen? Hou dan zeker onze website in de gaten en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Daarin houden we al onze klanten op de hoogte van het laatste nieuws omtrent producten, kortingsacties, en andere ontwikkelingen.

Upload uw eigen ontwerp

Lever zelf uw eigen unieke ontwerp aan, de rest doen wij. Zo bent u helemaal vrij om uw flyers de persoonlijke touch te geven die u wenst, ook in het geval van de veel verkochte A5 flyers. Klaar met de goedkope flyers die lijken op de flyers die u iedere dag in de brievenbus tegenkomt en tijd voor voordelige flyers van kwaliteit met uw eigen, unieke ontwerp. GRdruk.nl is de ideale partner om uw flyers bij te laten drukken.

  • Upload uw eigen ontwerpbestand aan het einde van het bestelproces.

  • Lever uw bestanden het best in PDF-formaat.

  • Ontwerpen met meerdere pagina's, inclusief voor flyers A5 formaat, graag als losse pagina's in 1 PDF file aanleveren.

  • Veiligheidsmarges! Zorg voor een marge van 5 à 8 millimeter tussen uw ontwerp en de randen van het bestand om gegevensverlies en/of witte randen te voorkomen.

Wacht dus niet langer om uw flyers te bestellen bij GRdruk.nl. Kies de flyers die u wil laten drukken, lever daarna aan het einde van de bestelling uw design aan, en wij gaan ermee aan de slag zodra uw betaling correct verwerkt is. Op deze manier kan u zo snel mogelijk beginnen met uw promotie!

Reviews

0 / 54 Reviews

Helpful Review

Uitstekend
Walter Hendrikse
Ben er zeer tevreden over
Uitstekend
Mevrouw Michelle van Melick
Snelle levering, wordt goed meegedacht, goede kwaliteit.
Uitstekend
Jasper Teunissen
Zeer nette flyers voor praktisch geen geld.
Uitstekend
Marco Mulder
Voldoet precies aan verwachting
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flyers (Standaard)