Uw strandvakantie

Zomer is het moment om van een langverwachte en verdiende vakantie te genieten. Bijvoorbeeld een vakantie aan het strand in Spanje... geniet van de zon en de zee tijdens een vakantie in Frankrijk, probeer alle watersporten uit tijdens jullie vakantie in Italië. Kom lekker ontspannen met familie of vrienden aan zee. Lange zandstranden, ruige kliffen, boottochten, duiken, zonneschijn, strandfeestjes en nog veel meer vind je op Mallorca. Verwen jezelf op Sicilië of beleef de schitterende omgeving van Corsica. Puur genieten deze zomer... het is tijd voor die strandvakantie om nooit te vergeten!

Kies uw strandvakantiebestemming

Bungalow.Net strandvakanties

Welkom op de pagina van de strandvakantie bij Bungalow.Net. Houdt u ook zo van een heerlijke strandvakantie? Zonnebaden of gewoon lekker ontspannen tijdens de zomervakantie. Het is de perfecte familievakantie, met zandkastelen bouwen, spelen in het zand, dobberen op een luchtbed op zee, partijtje beachvolleybal spelen of gewoon een boek lezen op uw strandstoel onder een parasol. Het strand is ook een ideale bestemming voor een romantische vakantie, met lange wandelingen over het strand en genieten van de zonsondergang met een glas wijn in de hand. Er is een passende strandbungalow voor iedereen, op loopafstand van de kust en de zandstranden, waar uw dag aan het strand elk moment kan beginnen.

Tijdens de zomervakantie kunt u weer helemaal opladen, wanneer u een zonvakantie aan de kust boekt. Warm heerlijk op in de zomerzon en krijg een lekkere bruine kleurtje in de ontspannen omgeving van het strand. Of u nu kiest voor de brede zandstranden van de Noordzeekust of dat u lekker naar de witte stranden van de Côte d'Azur reist, u zult zeker van uw strandvakantie genieten. De drukke boulevards met tal van kleine souvenirwinkeltjes en gezellige cafés en restaurants maken uw strandvakantie compleet. Met de strandbungalows in Ligurië en Toscane geeft u uw vakantie aan het strand een cultureel tintje.

Bent u op zoek naar een familievakantie aan het strand met uw tieners? Dan raden we de strandbungalows aan de Costa Brava in Spanje aan. De lange zandstranden bieden uren plezier in de zon en de tieners kunnen 's avonds de speciale disco's en andere evenementen bezoeken. Wanneer u kiest voor een verblijf in een resort aan de kust dan kunt u naast het strand ook genieten van het grote zwembad en een drankje aan de bar, terwijl u een sportwedstrijd op het grote scherm volgt of een spelletje speelt met vrienden. Een zonvakantie aan de kust is niet alleen een geschikte familievakantie het is ook een geweldige bestemming voor een vakantie met vrienden. Ver weg of dichtbij u zult zeker genieten van uw zomervakantie aan het strand.