30% korting op baby- en kindermode met je HEMA pas bekijk actievoorwaarden

Pasen

bekijk alles
paasboom met versiering

paasdecoratie

paastafel

paastafel

nijntje pasen

kies & mix paaseitjes

alleen in de winkel

nijntje pasen

paaslekkers

paasgebak

paasgebak

paasgebak

knutselen met Pasen

paasgebak

op je paasbest

TITEL

met liefde gemaakt: tafelgenoten

Design waar je blij van wordt. dát is ons handbeschilderde tafelgenoten servies. Kies verschillende onderdelen om je huidige servies aan te vullen en op te fleuren. Kleurrijk, tijdloos én betaalbaar.

shop nu
TITEL

wijnmarkt

Bij HEMA selecteren we onze wijnen met liefde. zo weten we zeker dat er voor iedereen iets bij zit, voor een goede prijs. Deze wijnen zijn een speciale selectie voor Pasen, dus op=op. welkom op onze wijnmarkt!

shop nu
TITEL

fotocadeaus

Op zoek naar een manier om jouw voorjaarsherinneringen te koesteren? Ontdek onze collectie fotocadeaus en geef die bijzondere momenten de aandacht die ze verdienen! Van het eerste eitje tot gezellige familiemomenten in het groen, welk kiekje verdient een ereplek op jouw gedekte tafel?

shop nu

shop de set

14 producten
Tafelgenoten taartmoment - 200862 - HEMA
bekijk deze set
10 producten
Tafelgenoten lunchmoment - 200863 - HEMA
bekijk deze set
20 producten
Tafelgenoten ontbijtmoment - 200861 - HEMA
bekijk deze set
11 producten
Tafelgenoten borrelmoment - 200860 - HEMA
bekijk deze set
2 producten
Nijntje eierdop wit - 25880018 - HEMA
nijntje eierwarmers - 2 stuks - 25840075 - HEMA
bekijk deze set

paasartikelen kopen

Twee nationale feestdagen met overal eieren, chocola en een haas: we hebben het natuurlijk over Pasen. Iedereen viert deze dagen op zijn eigen manier, maar één ding is zeker. Met de juiste paasaccessoires krijgt jouw ontbijt, brunch, diner, of gourmetavond die gezellige, lenteachtige paassfeer. Bij HEMA koop je allerlei soorten paasdecoratie, chocoladetraktaties en versieringen. Alles wat je zoekt voor een paasfeest om nooit te vergeten.

paasaccessoires voor elk paasfeest

Een paasbrunch, ontbijt of diner leuk aankleden, hoe pak je dat aan? Met de juiste paasspullen voor op tafel is dat een fluitje van een cent. Met een mooi tafelkleed en gekleurde eieren leg je al een goede basis. De kleurkeuze bepaalt de stijl. Ga je voor klassieke paaspastels zoals zachtgeel, roze, babyblauw en zachtgroen? Of kies jij voor een moderne look met bijvoorbeeld zwart wit en goud? Het is jouw paasfeestje. Een vaas met mooie paastakken mag natuurlijk niet ontbreken op de tafel of ergens anders in huis. Je versiert de takken eenvoudig met allerlei vrolijke hangertjes. Gebruik hiervoor gekrulde wilgentakken of takken met katjes of bloesem. Dat geeft direct al kleur. Het is ook altijd leuk om te knutselen voor pasen met de kinderen. Zo maak je de versiering zelf. En natuurlijk vinden zij het ook leuk om hun eigen ei te beschilderen. Mooie servetten, eierdopjes, servies en kaarsjes maken de paastafel helemaal af. Mis je nog iets? Kom paasproducten kopen bij HEMA. Oh, dat wordt smikkelen!

paasspullen online kopen op hema.nl

Dus of je nu paaseieren, paashangers of paasslingers nodig hebt, HEMA heeft alle paasartikelen in het assortiment. Met meer dan 500 winkels in Nederland zit er vast wel een HEMA-winkel bij jou in de buurt. Ontdek de laatste paastrends en versier het huis feestelijk én stijlvol. Elk jaar vind je leuke nieuwe artikelen in het assortiment. Wil je graag paasaccessoires kopen maar liever niet de stad in? Shop vanuit huis op hema.nl en krijg al je paasvreugde in een pakket thuisbezorgd. We pakken het goed in en onze verzendpartners leveren het bij jou thuis af. En weet je wat zo fijn is? Al onze paasartikelen zijn van goede kwaliteit en niet duur. Dat is echt HEMA.

meer productinformatie

beoordeling

goed idee

artikel is toegevoegd aan je mandje